In samenwerking met Portugal specialist Go Diferente ontwikkelde Yoga Unlimited exclusieve retreats gericht op burn-out preventie en ontspanning.

EXCLUSIEVE RETREATS
De retreats vinden plaats op een unieke locatie in de omgeving van Lissabon en worden op maat gemaakt en afgestemd op persoonlijke behoeften en wensen.

Tijdens onze exclusieve retreats neem je even afstand van alle dagelijkse verantwoordelijkheden en gun je jezelf de tijd om bij te komen en op te laden. Met een kleine groep gelijkgestemden volg je een toegankelijk yoga/meditatieprogramma. Tussendoor geniet je van overheerlijke maaltijden gemaakt van streekproducten.Tussen de yogalessen door is er alle tijd om te wandelen, genieten van het uitzicht, een boek te lezen of te relaxen bij het zwembad. Niets hoeft. Pure ontspanning!
En dat is waar het tijdens de exclusieve retreats om gaat.

Tijdens de retreat worden tweemaal daags lessen yoga, meditatie of mindfulness geboden. Alle lessen zijn gericht op ontspanning en burn-out preventie. Er wordt bewustzijn gecreëerd omtrent stress en hoe hier anders mee om te gaan. De lessen zijn geschikt voor alle niveau’s, ervaring met yoga is niet noodzakelijk.

WAT MAG JE VERWACHTEN?
-een exclusieve retreat op een unieke locatie
-healthy meals, gemaakt van streekproducten
-voldoende vrije tijd om volledig tot rust te komen
-natuur, rust & ontspanning
-dagelijkse lessen yoga, meditatie en mindfulness
-persoonlijke aandacht en begeleiding
-retreats op maat, afgestemd op persoonlijke wensen
-reisdatum in overleg, op een moment dat jou het beste uitkomt

Vraag het uitgebreide programma aan voor meer informatie.