Burn-out programma

Burn-out preventie en herstel

Alweer enige tijd geleden lanceerde Yoga Unlimited een Burn-out Programma. Volgens het GGZ neemt het aantal mensen met een burn-out de laatste jaren nog steeds toe. Bijna 1 op de 5 werkenden ervaart burn-out klachten door langdurige blootstelling aan stress. Uit onderzoek is gebleken dat niet zozeer de mate van inspanning of stress hetgene is wat ons ontregelt, maar dat het vaak ontbreekt aan voldoende herstel ná de inspanning of stressvolle situatie.

Om deze reden heeft Yoga Unlimited een programma ontwikkeld vanuit de yoga- en mindfulnesstraditie. De aandacht ligt op ontspanning en biedt inzicht in hoe we omgaan met stress. Het is specifiek ontwikkeld voor iedereen die kampt met stressgerelateerde klachten, burn-out of chronische hyperventilatie.

In samenwerking met psycholoog Michèle Lokenberg van Praktijk Het Vangnet bieden we gerichte therapie en hulp-op-maat. Al na enkele sessies leerden patiënten dieper ademen en konden beter ontspannen. Op lange termijn worden oude patronen die tot overbelasting leidden verbroken en ontstaan als vanzelf nieuwe structuren die beter passen bij de persoon.

Klik op de link voor meer informatie over het Yoga Unlimited Burn-out Programma