Yoga Unlimited bestaat 5 jaar!

Yoga Unlimited bestaat 5 jaar!!
En dat vier ik vol trots met de lancering van mijn vernieuwde website: www.yogaunlimited.nl

Toen ik 5 jaar geleden het bedrijf opzette, was het mijn doel om te laten zien hoe fijn het is om yoga te beoefenen en soepel van lichaam en geest te zijn.

Ruim 10 jaar geleden kreeg ik een flinke burn-out, compleet met hyperventilatie- en paniekaanvallen. In die periode kon ik geen gerichte hulp vinden. Na een lange zoektocht ontdekte ik tijdens een yogales hoe ver mijn lichaam en geest van elkaar verwijderd waren. Ik zag dat ik jarenlang over mijn grenzen was gegaan en had mezelf volledig uitgeput. Ik had geen idee meer wie ik was en waar ik voor stond. Dit inzicht bracht me ertoe om me te verdiepen in yoga.

Een hobby groeide uit tot een passie en een nieuwe levensstijl.
Voorzichtig begon ik met het geven van yogalessen. Eerst bij sportscholen, later vanuit mijn eigen studio en daarna in het bedrijfsleven.

Omdat ik steeds vaker werd benaderd door anderen met burn-out klachten, werd duidelijk welke richting Yoga Unlimited moest uitgaan. De afgelopen jaren heb ik vaak persoonlijke hulp mogen bieden aan anderen met stressgerelateerde klachten. Ik heb gemerkt dat ademoefeningen in combinatie met mindfulness de sleutel kan bieden om patronen te doorbreken en de weg naar langdurig herstel te vinden. Vol trots kan ik inmiddels zeggen dat Yoga Unlimited is gespecialiseerd in stressmanagement en burn-out preventie!

Vandaag vier ik 5 prachtige jaren waarin ik mijn passie voor yoga kon delen. Ik hoop mijn dankbare werk nog lang voort te zetten…

Namaste,
Karin den Besten