YOGA EN MINDFULNESS ALS TEGENHANGER BIJ STRESS

De beoefening van yoga, deskyoga of mindfulness biedt een goede tegenhanger bij hoge werkdruk en stress. Door de rust die yoga biedt, ontstaat focus en helder denken. Medewerkers die yoga of mindfulness beoefenen zullen effectiever werken en minder stress ervaren.

Yoga Unlimited biedt workshops, trainingen en lezingen omtrent stressmanagement en burn-out preventie.
Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om medewerkers éénmalig of gedurende een langere periode deskyoga op de werkplek te laten ervaren. De aangeboden lessen zijn absoluut niet zweverig, eerder praktisch. De yoga houdingen zijn eenvoudig en geschikt voor iedereen.

VAN WORKSHOP TOT WEKELIJKSE LESSEN
Van een éénmalige workshop tot een langdurig trainingstraject, alles is mogelijk. We bespreken graag de behoefte van uw medewerkers. Alle sessies deskyoga en mindfulness zijn laagdrempelig. Ervaring is niet nodig en ook het dragen van yogakleding is niet noodzakelijk.

BURN-OUT PREVENTIE EN DUURZAAM HERSTEL
Yoga Unlimited ontwikkelde een uniek burn-out preventie programma. Bedoeld om burn-out te voorkomen óf medewerkers binnen een realistische periode duurzaam te laten herstellen. Het programma bestaat uit een combinatie van mindfulness en toegankelijke yoga- en ademoefeningen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT
Elke onderneming is anders en ook de behoefte van medewerkers variëert enorm. Yoga en mindfulness in het bedrijfsleven is maatwerk. Yoga Unlimited bespreekt graag de wensen en behoeften van de onderneming om zo een vrijblijvende offerte op maat te kunnen aanbieden.

Workshop stressmanagement bij Cap Gemini voor Yoga op de Zaak
Deskyoga bij TUI voor Yoga op de Zaak
Wekelijkse yogalessen bij Sweco