Zwangerschapsyoga leert je vertrouwen op eigen kracht en intuïtie.

In zwangerschapsyoga staat de beleving van de zwangerschap centraal.  Het is een moment van rust en ontspanning tijdens de drukte van lledag. De oefeninen laten je stilstaan bij jezelf en je kindje. Natuurlijk is er aandacht voor de bevalling. Overigens weet elke vrouw van nature wat haar te doen staat. Maar hoe voel je dat ook alweer? Zwangerschapsyoga leert je om te vertrouwen op de eigen kracht en intuïtie.

Privésessies
Bij Yoga Unlimited wordt zwangerschapsyoga aangeboden in de vorm van privésessies, zodat alle aandacht naar jou en je kindje gaat.
Een privésessie kan éénmalig zijn als opfrissing bij een tweede of volgende zwangerschap, maar kan ook op regelmatige basis gepland worden tijdens de gehele duur van de zwangerschap.

Tijdens de sessies leer je ademen, ontspannen en word je voorbereid op de bevalling én de periode daarna. Het programma wordt samengesteld aan de hand van jouw specifieke behoefte of vraag.
Daarnaast worden alle belangrijke onderwerpen van de zwangerschap behandeld;
*adem en ontspanning
*overgave en vertrouwen op eigen intuïtie
*innerlijke kracht
*bevallingshoudingen

Vanzelfsprekend wordt de partner * betrokken in het programma. De partner leert hoe de vrouw te steunen tijdens de zwangerschap en de bevalling en krijgt een actieve rol.
(* de partner kan vanzelfsprekend ook een goede vriend(in) of moeder zijn).

Gratis intakegesprek
Voordat je begint met zwangerschapsyoga vindt een telefonisch intakegesprek plaats. Het gesprek is geheel vrijblijvend.

Locatie
Zwangerschapsyoga wordt aan huis gegeven, zodat je leert hoe je kunt ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving. Zwangerschapsyoga kan ook online gegeven worden

Kosten
De kosten bedragen € 75 per sessie van 45 minuten.

Vergoeding
De docent is lid van Vereniging Yoga Nederland (VYN).
Zwangerschapsyoga wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoed vanuit een aanvullend pakket.